Lunch menu

Friday, 18 December

Brödernas kök

  • SOPPA – Rostad Pumpasoppa toppat med räkor

    samt vitlökstoast

  • SALLAD – Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost

    och tomatsallad samt dillyoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med bearnaisesås

    & sauterade grönsaker, serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotscreme

    serveras med sauterade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Ostpanerad quornschnitel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta: med strimlad oxfilé

    färska champinjoner & peppar

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1)Rödspätta med pommes

    och remouladsås

  • 2)Fläskfilé Oscar med sparris

    räkor, klyftpotatis och bearnaisesås

  • 3)Halloumitallrik toppad med honungs-

    balsamico, pommes frites och mildsås

  • 4)Falafeltallrik med pommes frites och vitlöksås
  • 5)Husets Schnitzel på pankobröd med klyftpotatis

    gröna ärtor, citronklyfta och bearnaisesås

  • 6)Husets Hamburgare med bacon, sallad

    cheddarost, chicagodressing, pommes frites

  • 7)Grillmixtallrik på Kycklingfilé, Stekt fläsk

    Grillad majskolv, med klyftpotatis, aioli och lingon

P2 Restaurang & Catering

  • Sista veckan med lunch för året 2020
  • På besök: Spenat- och ricottafylld tortellini

    med stuvad spenat

  • Gårdskyckling med rostade rotsaker

    och parmesancreme

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Friday, December 18