Lunch menu

Monday, 26 October

Brödernas kök

  • Soppa: Köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med potatis, saffran, vitt vin

    och aioli samt krutonger

  • Gård: Southern fried chicken-Stekt kyckling BBQ

    med cole slaw och sötpotatis

  • Äng: Auberginegratäng

    med mozzarella och rostad klyftpotatis

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med oliver

    kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. sydamerikansk chili-biffgryta

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • 2. A. honung-, citron- & chilimarinerad

    kycklingfilé, serveras med 
rosmarinrostad potatis

  • 2. B. egenpanerad kummelfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: rajma masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummel med västkuströra
  • Köttbullar fr Bjursund m stuvade makaroner

    eller kokt potatis, lingon & gräddsås

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med färsk basilika, soltorkad tomat & oliver

  • Wok: Kyckling med lime, chili & cocosmjölk
  • Pasta: med fläskfilé & bacon i krämig ostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pastramistekt kotlett

    med stompade rotfrukter och dragongräddsås

  • Veckans under ytan:

    Fiskgryta "ThaiStyle"

  • Veckans vegetariska

    Friterade bönbollar med pumpaaioli och stekt polenta

La Fontana

  • Krämig Kycklingpasta med riven parmesan
  • Husets fläskschnitzel med klyftpotatis

    gröna ärtor, och champinjonsås

  • Persiljafylld Biffteki med ugnspotatis

    och tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Ugnsgratinerad kålrot

    med citrusvinegrätt och potatisterrine

  • På besök: Stekt fläsk med löksky
  • Kycklinglasagne med spenat, fetaost

    och soltorkad tomat

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Pinoccio

  • Dagens kött 1- Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2- fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk

    serveras med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Monday, October 26