Lunch menu

Monday, 31 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt torskfilé med avocado- och limesås

    chilimajs och persiljepotatis

  • Gård: Kryddig rostad kycklingfilé

    med gräddkokta kantareller och timjanpotatis

  • Äng: Pasta penne

    med broccoli, stekta champinjoner och pestosås

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    med rosmarin och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. sydamerikansk chili-biffgryta

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • 2. A. dillfylld strömmingsflundra

    med skirat smör & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • 2. B. egenpanerad stillahavstorskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chettinad chicken curry

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar m stuvade makaroner

    eller kokt potatis, gräddsås & rårörda lingon

  • Stekt panerad torskfilé med remouladsås
  • Veg: Pan Pizza"Vegetaria"
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    sweet chili & cocosmjölk

  • Pasta: med salsiccia, grädde, konjak & peppar
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled pork burgare med rostad potatis

    och syrad lökcreme

  • Veckans under ytan: Stekt kummel

    med remouladesås och spenatslungad potatis

  • Veckans vegetariska: Halloumi

    med böncouscous och lökaioli

La Fontana

  • Husets köttfärslimpa med gräddsås

    och rostad potatis samt gröna ärtor

  • Kycklinggryta med ris
  • Rödspätta med klyftpotatis

    och kall remouladsås

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta

    med remouladsås

  • Lammkorv merguez med rostade rotsaker

    samt feta- och soltomatcreme

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Persiljejärpar med gräddsås

    kokt potatis, lingon

Monday, August 31