Lunch menu

Thursday, 2 May

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad torskfilé med ruccolahollandaise

    och örtrostad potatis

  • Gård: Basilikastekt fläskytterfilé med baconstuvad

    vitkål och råstekt potatis

  • Äng: Sellerischnitzel serveras med rödkålsallad

    råstekt potatis och saltgurka

  • Pasta: Spagetti med bacon, tomat

    och kronärtskocka samt Grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • halstrad färsk laxfilé med dill-hollandaisesås

    & rostade rotsaker eller kokt potatis

  • Indisk: chicken korma, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: Indisk mixed beans thoran
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Svampsoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Vildsvinswallenbergare med potatismos

    gräddsås, ärtor & lingon

  • Veg: Svampsoppa samt äpplekaka med vaniljsås
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & röd chili
  • Pasta: med oxfilé, färska champinjoner & peppar
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Cajungrillad kotlett

    med black bean chili och citronyoghurt

  • Veckans kött: Grillad majskyckling

    med caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

  • Veckans Under Ytan: Bakad lättrökt lax

    med Caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

  • Veckans Vegetariska: Mozzarella och kikärtsbollar

    med Caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

La Fontana

  • Grillmix-Specialbuffé: Souvlakispett, Kycklingspett

    biffteki och ugnsrostad potatis. Tzatziki/bearnaisesås

Scandic Väst

  • Klassisk wallenbergare

    serveras med lingon, ärtor & skirat smör

  • Gratinerad fiskgratäng toppad med räkor & sparris
  • Svamprisotto

P2 Restaurang & Catering

  • Gorgonzolabakad lax med potatismos

    och ruccoladressing

  • Krispig kyckling med ljummen potatissallad

    och parmesancreme

  • Köttbullar med stuvade makaroner och rostad lök
  • Chevregratinerade rödbetor med marinerade linser
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, bryntsmör

    potatis puré, lingon, rödlök & dill

  • Korvpanna, champinjoner, chili, bacon, purjolök, ris
  • Hamburgare 180g – entrecote/bringa/högrev

    ”Rogges”, cheddar, brioche, gremolata pommes

  • Vegetarisk – Ravioli, hyvlad sparris

    prästost & sparris velouté

Pinoccio

  • pannbiff med lök gräddsås lingon
  • bräckt falukorv med spenatsås
Thursday, May 2