Lunch menu

Tuesday, 30 April

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitvinskokt flundrafilé med risoni smaksatt

    med blåmusslor och persilja

  • Gård: Lammfärsbiff med tzatziki

    samt potatis- och rotsaksgratäng

  • Äng: Spenat- och kesopaj med lök- och bönsallad
  • Pasta: Spagetti med bacon, tomat och kronärtskocka

    samt Grana padano

  • Sallad: Chipotlestekt kyckling på bädd av pasta

    rödlök och paprika samt limeaioli

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med kycklingfilé, chili

    lime & rostad vitlökssås

  • Indisk: chicken masala, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: prödbakad kapkummelfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk aloo bhaji
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker,
  • Veg 4: 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger med potatisgratäng & sherrysås
  • Stekt panerad kummelfilé med skagensås
  • Veg: Grönsaksfylld paprika

    med potatisgratäng & bearnaise

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    vitlök & färsk röd chili

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled pork med syrad lökcreme och rostad potatis
  • Veckans kött: Grillad majskyckling

    med caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

  • Veckans Under Ytan: Bakad lättrökt lax

    med Caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

  • Veckans Vegetariska: Mozzarella och kikärtsbollar

    med Caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

La Fontana

  • Rödvinsbrässerad högrev med stekt potatis

    och grönsallad

  • Rödspätta med ugnsgrillad potatis

    och dansk remouladsås

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne serveras med tomat- & basilikasås
  • Stekt strömming serveras med lingon & skirat smör
  • Kronärtskocksgryta med linser

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne med cole slaw
  • Nattbakad karré med skånsk potatis och saltgurka
  • Köttbullar med stuvade makaroner och rostad lök
  • Chevregratinerade rödbetor med marinerade linser
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad kummel

    grönärtspuré, musselsås, rostad blomkål

  • Biff ala Lindström

    rostad potatis, skysås

  • Hamburgare 180g – entrecote/bringa/högrev

    ”Rogges”, cheddar, brioche, gremolata pommes

  • Vegetarisk – Ravioli, hyvlad sparris

    prästost & sparris velouté

Pinoccio

  • Stekt fläsk m löksås kokt potatis
  • Hemlagad schnitzel m bearnaisesås
Tuesday, April 30