Lunch menu

Monday, 29 April

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja

    champinjon, vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Prästostöverbakad sejfilé

    med sirapsstekt palsternacka och fullkornsris

  • Gård: Kycklingfilé Mojo rojo med sauterade

    grönsaker och saltbakad potatis

  • Äng: Vegetarisk gulaschgryta med råris och örtkeso
  • Pasta: Spagetti med bacon, tomat

    och kronärtskocka samt Grana padano

  • Sallad: Chipotlestekt kyckling på bädd av pasta

    rödlök och paprika samt limeaioli

Restaurang Chili & Lime

  • viltskavsgryta (hjort, älg & ren) timjan & kantareller

    serveras med lingonsylt & potatismos eller ris

  • ugnsgrillad svensk fläskkarré

    med portersås & äppelchutney, örtrostad potatis

  • Indisk: chicken masala, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • fisk: sprödbakad kapkummelfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk aloo bhaji
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklingspett med BBQ-sås & bearnaise
  • Veg: Bräckt laxfilé med fetaostcreme & grönsaksfräs
  • Wok: Fläskfilé med green curry & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare,

    Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med chorizoaioli och jambalayaris
  • Veckans kött: Grillad majskyckling

    med caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

  • Veckans Under Ytan: Bakad lättrökt lax

    med Caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

  • Veckans Vegetariska: Mozzarella och kikärtsbollar

    med Caesarpotatissallad samt parmesan och krutonger

La Fontana

  • Husets köttbullar med hemlagad potatismos

    saltgurka,rårörda lingon,gröna ärtor och gräddsås

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcrème

Scandic Väst

  • Kyckling masala med chili & yoghurt
  • Ugnsbakad kolja med tomat

    & citron serveras med dragonkräm

  • Tomat & böngryta

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med kall skagensås
  • Rotmos med rimmad oxbringa
  • Köttbullar med stuvade makaroner och rostad lök
  • Chevregratinerade rödbetor

    med marinerade linser

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kycklingpasta, oliver, bacon
  • Rostad sötpotatis, stekt portabella,

    fetaost, vitkålstzatziki

  • Hamburgare 180g – entrecote/bringa/högrev

    ”Rogges”, cheddar, brioche, gremolata pommes

  • Vegetarisk – Ravioli, hyvlad sparris

    prästost & sparris velouté

Pinoccio

  • ytterfile med rödvinssås & kokt potatis
  • räkbakad fisk med citron & chilisås
Monday, April 29