Lunch menu

Friday, 15 March

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • (Abonnerat)

Restaurang Chili & Lime

  • Black angus-hamburgare - alt. Halloumi-burgare

    serveras med klyftpotatis & tillbehörsbuffé

  • INDISK: chicken tikka, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • VEG 1: indisk green beans thoran
  • 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • GRILL: kycklingspett

    med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs & tillbehör
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Pasta: Pastagratäng "Rigatoni"

    med strimlad skinka, ost & soltorkad tomat

Restaurang Matkultur

  • Balsamicobrässerad karre

    med rostad vitlöksaioli och råstekta rotfrukter

  • Veckans kött: Secreto från utegris

    med potatisterrine, ärthummus och friterad lök

  • Veckans under ytan: Stekt strömming med brynt örtsmör

    samt rårörda lingon och potatispure

  • Veckans vegetariska: Potatis och blomkålsfrittata

    med bönchili och kryddyoghurt

La Fontana

  • Entrecôte med potatisgratäng

    marinerad rödlök och choronsås

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel serveras med rödvinssås & kaprissmör
  • Panerad spätta serveras västkuströra
  • Matvetebiffar serveras med myntayoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s ostburgare med syrad lök

    tryffelmajo och klyftpotatis

  • Biff Bourguignon med ris
  • Vegetarisk tortellini med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Friday, March 15