Lunch menu

Thursday, 14 March

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur och

    tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsfylld kungsflundra med vitvinssås

    och ljummen bulgursallad

  • Gård: Chipotlegratinerad nötfärsbiff

    med mustig skysås och råstekt potatis

  • Äng: Paprikasotad palsternacka med soltorkad

    tomatcreme och råstekt potatis

  • Pasta: Spagetti Frutti di mare toppad med mozzarella
  • Sallad: Sallad på potatis, salami

    lufttorkad skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • halstrad färsk laxfilé med dill- & citronhollandaise

    serveras med dillstekt potatis & lättfrästa haricots verts

  • INDISK: chicken tikka, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • VEG 1: indisk green beans thoran
  • 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås
  • GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& pujorlökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Helstekt fläskfilé med potatisgratäng

    & cognacsgräddsås

  • Veg: Ärtsoppa/Potatis-& pujorlökssoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, thai basilika & chili
  • Pasta: med strimlad biff

    färska champinjoner, vitlök & krämig ost

Restaurang Matkultur

  • Parmesanstekt kyckling

    med citrongräddsås och rosmarinsrostade morötter

  • Veckans kött:_ Secreto från utegris

    med potatisterrine, ärthummus och friterad lök

  • Veckans under ytan: Stekt strömming

    med brynt örtsmör samt rårörda lingon och potatispure

  • Veckans vegetariska: Potatis och blomkålsfrittata

    med bönchili och kryddyoghurt

La Fontana

  • Grekiska biffar med ugnsbakad potatis och tzatsiki
  • Grillmix på kycklingfilé och fläskspett

    med klyftpotatis, rödvinssås och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Ugnsbakad torsk serveras med senapssås
  • Kikärts- & grönsaksgryta

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
  • Grillad fläskkarré med råstekt potatis och bearnaisesås
  • Biff Bourguignon med ris
  • Vegetarisk tortellini med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Thursday, March 14