Lunch menu

Tuesday, 12 March

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dill- och citrusbakad koljafilé

    med skummig räksås och picklad lökpotatis

  • Gård: Fetaosttoppad färsbiff med basilikasky

    soltorkad tomat och rostad potatis

  • Äng: Vegetarisk pasta

    med bakade tomater, lök, svamp, grädde och ost

  • Pasta: Spagetti Frutti di mare toppad med mozzarella
  • Sallad: Sallad på potatis, salami

    lufttorkad skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Matkultur

  • "Femöring" pannbiff med stekt ägg

    lök och persiljesmör samt slungad amandine

La Fontana

  • Panerad rödspättafilé med kokt potatis och dillcréme
  • Souvlaki med stekt potatis och tzatsiki

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås
  • Kycklinglasagne med spenat och fetaostcreme
  • Biff Bourguignon med ris
  • Vegetarisk tortellini med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Tuesday, March 12