Lunch menu

Monday, 11 March

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt ostpanerad torskfilé med chilimajonnäs

    grönsaksjulienne och ris

  • Gård: Kycklinglårfilé ”Coq au vin”

    med rött vin, champinjoner samt timjanpotatis

  • Äng: Vegetarisk chili med nachos och ris
  • Pasta: Spagetti Frutti di mare toppad med mozzarella
  • Sallad: Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka

    och oliver samt paprikaolja

Restaurang Matkultur

  • Ört och vinbakad kalvlägg med saffransrisotto

    gröna ärtor och soltorkad tomat samt vitlökssky

La Fontana

  • Kycklingschnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
  • Fläskgryta på sparris,morötter,champinjoner och lök.

    Serveras med med ris eller kokt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt panerad kolja med syrade grönsaker och vitvinssås
  • Köttfärslimpa med champinjonsås
  • Biff Bourguignon med ris
  • Vegetarisk tortellini med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Monday, March 11