Lunch menu

Friday, 8 June

Brödernas kök

  • Soppa:

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Ugnsbakad torsk med hummersås och potatispanna med sockerärtor

  • GÅRD

    Helgrillad rosmarinmarinerad fläskfilé med bourbonsky och potatisgratäng

  • ÄNG

    Falafel med stekt grönsaksbulgur samt ananassalsa

  • PASTA

    Pasta Cellentani med kyckling, röd currygrädde samt rödlökssalsa

  • SALLAD

    Matvetesallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och dillolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Helstekt entrecôte "Black & White"

    med pommes eller stekt kulpotatis

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Veg

    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok

    Fläskfilé med curry & mango

  • Pasta

    "Delicata" med salami, bacon, lök & strimlad paprika

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef burger

    med rökt cheddarcreme och klyftpotatis

La Fontana

  • Fläskfilépanna

    med salsicca, blomkål och rostad potatis

Scandic Väst

  • Klassisk wallenbergare

    serveras med lingon, ärtor & gräddsås

  • Smörstekt torsk

    serveras med stuvad spenat

  • Vegetarisk paj

P2 Restaurang & Catering

  • P2’s Burgare

    med tryffelmajo och klyftpotatis

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna

    med kokt ägg och saltgurka

  • Pasta

    med oliver, parmesan och ruccola

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, June 8