Lunch menu

Thursday, 7 June

Brödernas kök

  • Soppa:

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Grönsaksfylld hokifilé med vitvinssås och dillslungad potatis

  • GÅRD

    Grekisk färsbiff med oliver och tomat serveras med tzatziki och klyftpotatis

  • ÄNG

    Rotsaksmedaljonger med tzatziki och klyftpotatis

  • PASTA

    Pasta Cellentani med kyckling, röd currygrädde samt rödlökssalsa

  • SALLAD

    Matvetesallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och dillolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Viltfärsbiff av Hjort & vildsvin

    serveras med örtyougurt, jägarsky & lingon

  • Italiensk fiskgratäng

    med vitt vin, soltorkad tomat & basilika

  • Ceasarsallad

    med kyckling, bacon, krutonger & parmesan

  • Veg:

    med kyckling, bacon, krutonger & parmesan

  • Wok:

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Kalkon med citrongräddsås

    och råstekt potatis samt dillslungad purjolök

  • Veckans Kött

    Örtfärserad kycklingballotine med sauterad färskpotatis samt gräslöksvierge

  • Veckans Under Ytan

    Fisk och skaldjurlasagne med dill och citronpest

  • Veckans Vegetariska

    Kikärtsbiff med picklad rödlök och rostad majscreme

La Fontana

  • Pasta fylld med ricotta och spenat

    Serveras med kallrökt lax, dill spenat och gurka

Scandic Väst

  • Grillad kyckling

    serveras med teriyakikräm

  • Ugnstekt sej

    serveras med limkräm

  • Svamprisotto

P2 Restaurang & Catering

  • Corn flakespanerad kyckling

    med potatissallad, parmesandressing

  • Levergryta

    med bacon och smålök

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna

    med kokt ägg och saltgurka

  • Pasta

    med oliver, parmesan och ruccola

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Thursday, June 7