Lunch menu

Monday, 11 December

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Torskfilet provencal

    med lime creme fraiche och spenatsvängd potatis

  • Gård: Kryddrubbad benfri kotlett

    med tomat- och olivsalsa samt fusillipasta

  • Äng: Potatisbullar

    med pumpakärnor, rödlökschutney och gräddfil

  • Sallad: Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis,

    toppad med dillmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagensås

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Veg

    Grönsaksgryta "Jakob" med quorn, banan & jordnötter

  • Wok

    Fläskfiléwok med green curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskkarre med rostade rotfrukter

    och bearnaise samt pepparsky

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Lammfärsbiffar

    med fetaost, bulgur och provencalsås

  • Veckans veg: Kikärtsbiffar

    med västerbottenost, bulgur, stuvad grönkål, friterad lök och kål

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo och sallad

  • Alltid: Penne

    med dragen rôteserikyckling, grönkål och tomat

Scandic Väst

  • BBQ marinerad kamben

    serveras med rostad potatis & chilikräm

  • Panerad hoki

    serveras med dansk remouladsås & kokt potatis

  • Tortellini

    med tomatsås & parmesan

Monday, December 11