Lunch menu

Friday, 8 December

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Dubblett på lax och spätta

    serveras med limegräddsås och rispilaff

  • Bourbonglacerad, grillad fläskytterfilet

    med BBQ-sås och klyftpotatis

  • Grönsaksfylld vårrulle

    med aioli och jasminris

  • Citrusstekt kyckling

    på en bädd av potatis, lök och tomat, serveras med olivkräm

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger

    "Black & White"

  • Kåldolmar

    med gräddsås & lingon

  • Veg

    Grönsakswok med strimlad quorn med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

  • Pasta

    med kyckling, brie & rosépeppar

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef burger

    med tryffelmajo och klyftpotatis

  • Veckans kött

    Utegris Secreto med tomatsmörsky samt rostade grönsaker och örtpesto

  • Veckans under ytan

    Halstrad Långa med västkustaioli och lökslungad potatis

  • Veckans vegetariska

    Halloumi med ugnsbakade grönsaker och gremolatayoghurt

La Fontana

  • Schnitzel

    med chilismör, kapris och rostade rotfrukter

  • Veckans veg: Bönor med kål

    i brynt citronsmör, grönärtspuré och tomat

  • Alltid: Hörgrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med srirachamayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Penne

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel

    serveras med rostade potatis & rödvinssky

  • Smörstekt torsk

    serveras med stuvad potatis

  • Nudlar

    med tofu, haricot verts & ägg

Friday, December 8