Lunch menu

Friday, 6 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Havets Wallenbergare

    med citronhollandaise, ärtor samt dillpotatis

  • Rödvinsbrässerat kycklinglår

    med timjan, tomat och svamp samt potatisgratäng

  • Vegetarisk moussaka

    med aubergine och potatis

  • Chilistekt kyckling

    på bädd av bulgur, kikärtor och linser samt limecreme

Restaurang Chili & Lime

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    chicken kurma, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk dal palak

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
  • Veg

    Ostpanerad quorn med bearnaise samt lökbrynta haricot verts

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjöllk

  • Pasta

    med strimlad rostbiff i 4-pepparsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel

    med citron och kaprissmör samt råstekt potatis och gröna ärtor

  • Veckans kött

    Pluma från utegris med gräddglaserade rotfrukter och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sejfile med ragu på belugalinser bakade tomater och grönsaker serveras med rökt musselgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Stekt Halloumi med ljummen sallad på rostade betor och amandinepotatis samt kaprisaioli

Friday, October 6