Lunch menu

Friday, 7 November

Brödernas kök

  • Poké bowl

    Ris, Rå Laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamaj

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Schnitzel coron bleu (mozzarella & skinkfylld)

    med bearnaisesås & gröna ärtor, serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes eller stekt potatis

  • Pepparrotskött

    med kokt potatis

  • Veg: Ostpanerad quorn

    med bearnaise, ärtor, pommes eller stekt potatis

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Wok: Kyckling

    med mango & chili

  • Sallad: Räkor & fetaost
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La Fontana special grillbuffé:

    Ryggbiff, fläskkarré och hel kyckling (benfri) med rostad potatis med rosmarin, klyftpotatis

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Gorgonzola pizza

    fläskfilé, champinjoner, jalapeno, färska paprika, gorgonzolaost, parmesan och ruccola

Pinoccio

  • Wallenbergare

    serveras med potatismos, gröna ärtor och lingonsylt

  • Smörstekt spätta

    med grönsaker, kokt potatis och dillsås

Universitetsklubben

  • Morotsbiffar

    serveras med ris samt wasabikräm

  • Wallenbergare

    serveras med potatispuré, skirat smör, ärtor samt rårörda lingon

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiff på kött från Östergötland

    råstekt potatis, picklad lök, babyspenat, pepparssås

  • Dagens grönt: Stekost från Norrköping

    fransk potatissallad, kapriskräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    sallad, pasta, tomater, sotad morot, picklad lök, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Citronmousse

    hallon, sockerkaka

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Schnitzel Gordon Bleu

    Serveras med bearnaisesås, rödvinssky samt stekt potatis

  • Dagens 2: Pannbiff

    Serveras med karamelliserad löksky samt kokt potatis

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • I samverkan med Lutfiskakademin

    Ångad Långa, trattkantarell & kryddpepparsås, Coppa chips

Friday, November 7