Lunch menu

Tuesday, 6 May

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt stekt fläsk och lingon

  • Svenskt stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Tagliatelle

    med kyckling, chili, lime, purjolök och vitlök, samt toppad
med grana padano

  • Egenpanerad kamtjatkaflundra

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Porterstek

    med potatisgratäng, gelé och herrgårdsgrönsaker

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Wok på fläskfilé

    med jordnötssås

  • Ost- och skinksallad

    med pasta och tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med smörstekt potatis och bearnaisesås/champinjonsås

  • Ugnsbakad lax

    med kokt potatis och remouladsås

  • Kycklingspett

    med smör stekt potatis och champinjonsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    med pommes och skagenröra

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Stekt fläsk

    serveras med löksås, kokt potatis samt lingon

  • Vårrullar

    serveras med ris samt sweetchili

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiffar på kött från Östergötland

    tomatrostad potatis, chili- och fänkålssallad, parmesanaioli

  • Dagens grönt: Betor

    havreris, bakade tomater, picklad lök, örtsallad, ostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    potatissallad, senapsvinägrette, rädisor, kavringsskrisp, ägg, körsbärstomat, färskost

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från Skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Oxkind

    Serveras med potatispuré samt rödvinssky

  • Pytt i panna

    Serveras med stekt ägg samt rödbetor

  • Hummerrisotto

    Krämig risotto med smak av saffran

  • Pinsa

    Serveras med chevré, oliver, kronärtshjärta samt mozzarella

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

Tuesday, May 6