Lunch menu

Monday, 22 September

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Boeuf bourguignon

    fransk högrevsgryta med
 rött vin, champinjoner, bacon & syltlök, serveras med ris eller kokt pota

  • Kålpudding

    med gräddsås & lingon, 
serveras med kokt potatis

  • Egenpanerad kapkummelfilé

    med
dill- & picklesmajonnäs, serveras
med kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé!
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    med remouladsås, pommes eller kokt potatis

  • Biff a la Lindström

    med rödbetor & kapris samt stekt potatis

  • Veg:

    pasta med ost, peppar & kantareller

  • Pasta:

    med sotad pastrami & kantareller

  • Wok:

    kyckling med mango, chili & ingefära

  • Sallad:

    räkor med röd quinoa, ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Helstekt fläskfilé

    med ugnsbakad potatis och rödvinssås

  • Tikka masala

    med ris

  • Panerad flunderafilé

    med stekt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami & ruccola

Pinoccio

  • Lövstek

    serveras med gröna ärtor, rostad potatis och dillsås

  • Veckans pasta

    med champinjoner, kyckling, krämig grädde och rivenost

Universitetsklubben

  • Pastamore

    med het tomatsås

  • Helstekt fläskfilé

    serveras med rostad potatis samt rosépepparsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svenskt kycklinglår

    pasta, svamp, ruccola, parmesansås

  • Dagens grönt: Rostad zucchini

    pumpa- och morotskräm, rostad mandel, machêsallad, smulad getaost

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    svensk kyckling, grönkål, bacon, prästost, picklad lök, krutonger, rostad vitlöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i kopp

    sockerkaka, hallon, grädde

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Boeuf bourguignon på högrev

    Stekt sidfläsk, syltlök, skogssvamp serveras med potatispuré

  • Dagens 2: Krämig bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle samt nyfiken parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

Monday, September 22