Går du i grundskolan och funderar på vad du ska bli när du blir stor? Gillar du matte, teknik, naturvetenskap eller gaming? Är du nyfiken på AI? I Linköping Science Park finns ca 660 teknikföretag som kan bli din framtida arbetsplats. DU är framtiden!

Vilka är vi?

Linköping Science Park är ett kommunägt bolag som arbetar för att de 660 teknikbolagen med 7000 anställda i Linköping ska växa och utvecklas på bästa möjliga sätt. Vi stödjer företag i alla led, från helt nya idéer och små nykomlingar till stora internationella företag. Våra projekt och program gör det möjligt för människor och företag att lära sig och växa tillsammans. Vi ligger i Mjärdevi strax utanför centrala Linköping och där finns också de flesta av företagen samlade.

Vi driver också olika nätverk och event i ett nära samarbete med universitet, näringsliv och kommun.

Här har vi samlat event och nätverk för dig som går i skolan, på universitetet och är på väg ut i arbetslivet.

 

Code summer camp

Code Summer Camp

Är du nyfiken på programmering? Vill du hänga med andra som har samma intresse? Har du aldrig provat programmering tidigare? Välkommen till Code Summer Camp!  

Code Summer Camp väcker intresse och nyfikenhet för teknik, programmering, digitalt skapande och problemlösning hos alla oavsett förkunskaper. Lägret vänder sig till dig som är 7-17 år, med olika lägerveckor för olika åldrar. Platserna lottas fram bland de sökande och fördelas jämnt mellan killar och tjejer.

Läs mer här
Science Park By Night. Ett av våra många event. En möjlighet för bolagen i Science Park att möta allmänheten och visa upp morgondagens innovationer. Foto: Crelle

Science Park by night

Vi bjuder in hela Linköping till en eftermiddag och kväll för att träffa alla de företag som finns i parken. Se häftiga uppfinningar, robotar, mumsa popcorn och var med i olika tävlingar. Det blir en riktig familjedag den 26 oktober. Ingen anmälan behövs, det är bara att komma. Mat kommer finnas att köpa på plats.

Läs mer här

East Sweden Tech women

East Sweden Tech Women är ett nätverk för kvinnor och icke-binära som jobbar eller pluggar inom tekniksektorn i Östsverige. Syftet med nätverket är att arrangera och delta i evenemang för att utveckla deltagarens yrkesidentitet, kompetens och träffa andra som är intresserade av samma sak som du.

Läs mer här
Bright East

Bright East

Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Kanske har du nyligen flyttat hit eller är snart färdig med universitetsstudierna? Då är Bright East det självklara forumet för dig! Du blir en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region.

Läs mer här
Amina, Muna och Idil tillsammans med Hela Galvis på Goto 10.

Vill du göra prao hos oss eller hos något av företagen i parken?

Företagen i parken hittar du här och du kontaktar dem direkt om du vill göra prao hos dem. Vill du göra din prao hos oss kontaktar du Anna Broeders.