Enligt egen utsago är hon ordning och reda själv, en riktig  människokännare och en problemlösare av rang, vi är glada att få presentera det senaste tillskottet på Linköping Science Park- Cecilia Janzén, Project Controller.

Efter ett insidertips från en vän som vittnade om att på Linköping Science Park får du riktigt trevliga kollegor så bestämde sig Cecilia för att söka tjänsten som Project Controller.

– Jag blev intresserad när jag såg annonsen, det var den typ av arbetsuppgifter jag tidigare trivts med och det kändes som en spännande arbetsplats, berättar hon. 

Och nu sådär 2-3 veckor in, hur känns det nu?

– Det känns jättebra, det är ett fantastiskt gäng kollegor med varma, prestigelösa, kompetenta och hjälpsamma människor. Det är det viktigaste, resten löser sig allt eftersom. 

Som Project Controller kommer Cecilia vara den som håller koll på ekonomin i de många projekt som pågår inom Linköping Science Park. Hon kommer bolla ansökningsmedel, redovisning och administrativa uppgifter som dyker upp.

– Jag är och har alltid varit en problemlösare som älskar ordning och reda, vilket behövs om man jag gilla att jobba med ekonomi, så att arbeta på Linköping Science Park kommer passa mig perfekt!

Intresset för ekonomi

Cecilias intresse för ekonomi väcktes när hon efter studenten arbetade som kreditbevakare på Tekniska Verken. Så pass att hon tog tjänstledigt för att studera till Civilekonom. Därefter arbetade hon som redovisningsansvarig på just Tekniska Verken under flera år, där hon även fick göra ett gästspel som gröna påsen-maskot, tyvärr bara under ett tillfälle. Därefter har hon arbetat både på Region Östergötland som processledare inom redovisning och internkontroll och Baks & Co som redovisningskonsult innan hon landade här på Linköping Science Park. 

– Just nu ser jag mest fram emot att bli lite mer varm i kläderna och lära känna bolaget bättre. Jag ser fram emot att vara igång och kunna bidra!

Kontakta Cecilia här!