Vi vill passa på att avrunda veckan med gårdagens Pitch & Glögg-event! 

Tillsammans med AI Sweden anordnade IoT World Pitch & Glögg 2022. Vi höll till i Attentecs lokaler där Anders Englund bland annat tog med oss på en genomflygning av hur man skapar IoT-lösningar och arkitektur som är anpassade efter kundens behov och visade stöd för att hitta rätt i IoT-djungeln. Tankeväckande frågeställningar kring cybersäkerhet, datakvalitetsproblem och GDPR ställdes också. 

Mellan presentation, glögg och mingel fick även två medlemmar chansen att pitcha. Predrag Pucar från InviSense presenterade fuktsensorer som kan användas för att mäta fuktnivåer i byggnader för att förebygga totalrenoveringar och istället delreparera. 

Gustav Svensson från Iver presenterade trender inom ny teknik och hur Iver arbetar för en digital transformation, exempelvis applikationstransformation och cybersäkerhet.

Vi fick även ta del av Karin Ackerholms presentation om AI Sweden där vi ser att det finns många möjligheter för våra medlemmar och partners att knyta kontakter och samarbeta över branscherna. Kolla gärna in MyAI.se som är fritt för alla att använda. Där kan du ta del av senaste nytt om ai, samt andras lärdomar och aktuella projekt.