Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Unga och hållbarhet [Inställt]

  • 31 March, 00:00

Eventet med Teknikcollege i Östergötland är inställt med hänsyn till den rådande situationen.

Unga väljer hållbara företag. Men väljer företagen de unga?

Över hälften av alla unga kan redan idag tänka sig att välja bort företag som de inte anser agerar hållbart, och över 80 procent anser att företag har ansvar att skapa ett mer hållbart samhälle. Den unga generationen är idag både klimataktivister och shoppingfantaster, rör sig i olika mediekanaler, intresserar sig för olika frågor och ställer olika krav vid olika tillfällen. Hur ska man som företag kunna anpassa sig till det? Och hur ska man kommunicera de initiativ man tar inom hållbarhet?

Tisdagen den 31 mars välkomnar vi på Identx dig till en spännande frukost på temat hållbarhet och unga. Vår systerbyrå Jung Relations väljer ut godbitar ur rapporten Framtidens hållbaraste varumärkensom de tagit fram i samarbete med Ungdomsbarometern. Pantamera, vars hela verksamhet bygger på hållbarhet, inspirerar kring hur de jobbar specifikt mot unga. Avslutningsvis har vi med oss en ungdomspanel som får tycka till om det som har sagts under morgonen.

 

Om Coronaviruset Covid-19

Linköping Science Park arrangerar en stor mängd event och mötet. Tillsammans med partners och i egen regi. Vår mötesplats Creactive är en öppen mötesarena som främjar utveckling, engagemang och möjligheter.

Med anledning av det nu aktuella läget med Coronaviruset covid-19 följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning. I samband med våra event och andra besök i Creactive uppmanar vi därför alla att följa Folkhälsomyndighetens råd. Det innebär bland annat att alla med symtom på luftvägsinfektion, som hosta, ont i halsen och feber, bör stanna hemma från jobbet. Om du har symptom vill vi inte att du besöker Creactive eller våra aktiviteter.

Vi strävar efter att filma och livestreama så många av våra event som möjligt för att alla ska kunna ta del av innehållet i våra event.

På Creactive finns instruktioner för handtvätt uppsatt.

Vi följer löpande utvecklingen och de rekommendationer som myndigheter ger. Våra rutiner och policys kan därför förändras över tid.