Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Smart City Connection

  • 11-12 April

11–12 april, 2019 på Mjärdevi Science Park, Linköping

Dags för andra upplagan av Smart City Connection – mötesplatsen för LoRaWAN, Internet of Things och smarta samhällen! Som nätverksoperatör för LoRaWAN i Sverige vill vi växla upp tempot och driva på digitaliseringen för ett säkert, effektivt och hållbart samhälle. Tack och lov är vi inte ensamma!

Då intresset för höstens Smart City Connection var större än antalet platser så utökar vi på alla fronter, dvs antalet platser, talare och utställare. Linköping och Mjärdevi Science Park har allt som krävs för ännu ett lyckat event. För att långväga deltagare ska hinna fram, så kör vi på konceptet lunch till lunch. Under två intensiva och inspirerande dagar får du ta del av nya innovationer, produkter och lösningar på LoRaWAN-fältet. Kom och lyssna på mängder med intressanta use cases och goda exempel. Och självklart så finns det gott om tid att nätverka.

Mer info finns på vår hemsida där även programmet kommer att presenteras inom kort. Anmäl dig här för att säkra din plats.