Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Ride the future – ett forskningsprojekt på hjul

  • 15 February, 00:00
  • Digitalt (Zoom)

Drömmen om självkörande fordon är verklighet i Linköping. Idag rullar två autonoma bussar i en slinga runt Campus Valla och planer pågår för fullt med att utöka projektet för att nå ut till fler. Mobilitetsplattformen ”Ride the future” är ett samarbete mellan åtta partners i regionen. Syftet med plattformen är att erbjuda en öppen plattform för forskning och studier om autonoma elektrifierade fordon.
Mikael Asplund, universitetslektor på institutionen för datavetenskap, visar på några av de pågående projekten runt denna plattform och på möjligheter till att engagera sig och dra nytta av detta unika samarbete.

 

LUNCHKLUBBEN är en öppen mötesplats för näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen på LiU med fokus på framtida möjligheter. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter. Under hösten kommer Lunchklubben att genomföras digitalt via Zoom. Alla är välkomna! Läs mer på lunchklubben.nu, vid frågor kontakta lunchklubben@liu.se

ARRANGÖRER
Lunchklubben arrangeras i samverkan mellan Linköpings universitet, Linköpings Science Park, Norrköpings Science Park och Region Östergötland.

 

Program

12.00 Incheckning,
12.05 Föredrag och frågestund,
13.00 Avslut

 

Välkommen!