Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Pitch & Glögg 2022 med IoT World & AI Sweden

  • 8 December, 00:00
  • Attentec, Teknikringen 4B
Sign up is closed

IoT World och AI Sweden bjuder in till en julig nätverksträff den 8 december kl 14.30-16.30!

Vi har fått många nya medlemmar och partners under hösten och det är dags att vi lär känna varandra bättre och knyter nya kontakter. Därför bjuder IoT World och AI Sweden nu in till Pitch & Glögg där våra medlemmar och partners får chansen att pitcha, lyssna in och mingla! Den här gången har vi den stora turen att få hälsa på hos Attentec där Anders Englund kommer föreläsa om “Snart 24 miljarder uppkopplade IoT-prylar – några utmaningar på vägen”.

Vill du eller en kollega pitcha?

Utöver Attentecs presentation kommer det finnas utrymme för max 4 bolag att hålla en pitch om sitt bolag så vi lär känna varandra bättre. Först till kvarn! Anmäl intresse i anmälningsformuläret så hör vi av oss!

Vill du bara lyssna?

Det går såklart också jättebra, anmäl dig samma formulär!

 

Vad är IoT World:

IoT World är en regional community som fokuserar på att hållbart effektivisera samhället med hjälp av IoT.

Nätverket består av engagerade projektparter från forskning, näringsliv och offentliga verksamheter.

Målsättningen med nätverket är att samla kompetens, erfarenheter och kunskap för att fortsätta bygga upp det regionala styrkeområdet, Smarta, säkra, uppkopplade produkter och system.

 

Vad är AI Sweden:

AI Sweden är Sveriges nationella center för tillämpning av artificiell intelligens. Centret stöds av svenska staten samt näringsliv och offentlig sektor över hela landet. Kärnan i arbetet är att accelerera användningen av AI i Sverige med målet att stärka det svenska samhället, konkurrenskraften och öka livskvaliteten för alla människor som lever i Sverige.