Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

After Work

Bokrelease: Osynlig delaktighet

 • 17 January, 17:30-19:00
 • DoSpace, plan 7, LINK Business Center, Linköping
Sign up is closed

Välkommen på bokrelease av Osynlig delaktighet!

“Jag är ju med, fast syns inte. Så jag tänker att det handlar om en osynlig delaktighet eller något. För jag är ju ändå med och möjliggör det hela, men inte riktigt.” – Partner till entreprenör.

Boken Osynlig delaktighet diskuterar skärningspunkten mellan två statliga uppdrag – att främja entreprenörskap och jämställdhet. Den breddar synen på vad jämställdhet innebär när det kommer till entreprenörskap och företagande. Och lyfta nya röster och perspektiv så att vi kan diskutera hur vi ska använda den nya kunskapen.

Det är Linköping Science Park som ger ut boken, som bygger på Matilda Erikssons avhandling Entreprenörskapets tysta(de) röster. Den är författad av Joakim Hedström.

Linköping Science Park och Företagarna bjuder nu in till ett boksläpp där vi kommer presentera boken och vrida och vända på frågan ännu mer. På plats kommer vi möta Matilda Eriksson vars forskning står till grund för innehållet. Vi kommer även få ta del av olika perspektiv i en panel bestående av såväl studenten, entreprenören och politikern. 

Frågan är en angelägenhet för hela Sverige – det betyder att vem som helst är välkommen att delta, vare sig du är förändringsledare eller brinner för entreprenörskap. Eller bara tycker att frågan är intressant och vill lära dig mer.

 

Talare

Matilda Eriksson

Forskare

Read more

Zoé Pellisier

Student & projektledare Women Finance Days

Sam Issa

Entreprenör

Lucia Chamaly Issa

Mari Hultgren

Politiker (S)

Louise Lennersten

Egenföretagare Managementkonsult, investerare

Program

 • 17:30

  Drop in & mingel

 • 18:00

  Introduktion från Fredrik Larsson, Linköping Science Park & Robert Wallin, Företagarna

 • Presentation Matilda Eriksson

 • Paneldiskussion

  Panelister:

  Matilda Eriksson

  Zoé Pellissier

  Mari Hultgren (S)

  Sam Issa

  Lucia Chamaly

  Louise Lennersten