Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

MIRAI 2.0 – spännande matchmaking-event

  • 10-28 June
  • Online
Sign up is closed

Spännande möjlighet! Nu kan ditt företag/organisation träffa forskare från universitet i Japan och Sverige för samarbete inom AI och en åldrande befolkning.

 

Academia/Industry Matchmaking Event, 10 juni, 09:00-12:00

Den 10 juni anordnas ett digitalt matchmaking-event som ger möjlighet för forskare, företagsrepresentanter och offentlig verksamhet från båda länderna att nätverka, presentera forskning, nya utmaningar och diskutera potentiella projektidéer för framtida samarbeten och ansökan om finansiering för att starta upp ett samarbete.

 

Temat på matchmaking-eventet är Artificial Intelligence and the Future of Healthcare for Older Populations.

En av de största sociala utmaningarna som Sverige och Japan har gemensamt är en åldrande befolkning. Under eventet kan du byta erfarenheter och idéer och diskutera framtida forskning och samarbeten. Matchmaking-eventet är öppet för forskare och företagsrepresentanter i både Sverige och Japan.

 

Läs allt om eventet och registrera dig här. Deadline att registrera sig är 6 juni.

 

Efter eventet kommer Vinnova öppna en ansökan för medel för nya projekt mellan Sverige och Japan inom fokusområdena artificiell intelligens, hållbarhet, innovation och entreprenörskap, materialvetenskap samt åldrande.

 

Mer information om projektet MIRAI 2.0

MIRAI 2.0 projektsida: www.mirai.nu

 

Kontaktuppgifter för frågor

mirai@gu.se