Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Lunchklubben: Ledarskapets roll för tillväxt i företag

  • 11 September, 00:00

I projektet ”Tillväxtledarskap” har omkring 60 små- och medelstora företag från regionen fått möjlighet att utvecklas inom ledarskap för att nå fortsatt tillväxt. Universitetslektor Tomas Nord från LiU och företagsrådgivaren Göran Davidsson från Almi visar exempel från projektet på hur ledarskapet har bidragit till förändringar och utveckling i tillväxtens tecken. Ett av företagen som deltagit i projektet är på plats och delar med sig av sina erfarenheter.

Onsdag 11 september
Tid: 11.30-13.00 – Universitetsklubben, Vallfarten, Campus Valla, Linköping

Parkeringsmöjligheter finns här: karta Campus Valla
Kostnad: 120 kr inkl lunch (betalas på plats).
ANMÄL DIG HÄR!

 

 

OM LUNCHKLUBBEN
Ett nätverk för näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen med fokus på framtida möjligheter. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter och en välsmakande lunch. Läs mer på lunchklubben.nu, vid frågor kontakta lunchklubben@liu.se
ARRANGÖRER
Lunchklubben i Linköping arrangeras i samverkan mellan Linköpings universitet, Science Park Mjärdevi och Region Östergötland.