Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Lunchklubben: Miljölogistik – något har hänt!

  • 11 November, 00:00
  • Digitalt via Zoom
Sign up is closed

Transport och logistik lyfts ofta fram som ett problemområde för hållbar utveckling – och det är det. Men under senare år har både forskare och praktiker sett många tecken till en förändring – i en positiv bemärkelse. Ett exempel är tidsperspektivet – måste det alltid vara så bråttom med leveranserna, eller kan planeringen istället bli bättre och bidra till mer hållbara transporter?

Maria Huge-Brodin är professor i Miljölogistik, och har forskat många år inom området. Forskningen innebär samarbete med olika företag på både regional- och internationell nivå. Föredraget ger exempel på vad både företag och konsumenter kan göra för att öka den miljömässiga hållbarheten i logistik, och pekar på positiva utvecklingstrender.

ANMÄL DIG HÄR!
Länk till seminariet skickas efter anmälan. För att delta behövs ett gratiskonto på Zoom som går att laddas ner från Zoom’s webb eller via Zoom appen.

Välkommen!

__________________________________

OM LUNCHKLUBBEN
En mötesplats för näringsliv och samhälle som håller dig uppdaterad på vad som händer inom forskningen med fokus på framtida möjligheter. Du får förutom ”koll på läget” även möjlighet att knyta nya kontakter. Läs mer på lunchklubben.nu