Seminar

Levla upp ditt bolags hållbarhetsarbete – CSRD Bootcamp

  • 19 June, 09:00-13:00
  • DoSpace Alfa, Industrigatan 5, 582 77 Linköping
Sign up

Den 19 juni bjuder Swedish Scaleups in till en Bootcamp med fokus på hur EU:s CSRD-direktiv påverkar små- och medelstora bolag inom tech- och mjukvarubranschen. Vad innebär den nya lagstiftningen för er? Vilka förväntningar samt vilken affärsnytta för det nya direktivet med sig för er som bolag? Och vad behöver ni redan nu börja förbereda för att vara attraktiva leverantörer och samarbetspartners framåt?

Under en förmiddag kommer hållbarhetsexperten Lina Helmersson från Envima att ta utgångspunkt i CSRD för att informera och lotsa er genom övningar, med ett särskilt fokus på strategiskt hållbarhetsarbete och hur direktivet påverkar just små- och medelstora techbolag. 

Anmälan sker via länken nedan, sista datum för anmälan är den 9 juni. Begränsat antal platser. 

Ett tips är att anmäla två personer från ert bolag, för att ha en kollega att dela erfarenheten med och kunna ta arbetet vidare tillsammans med i ert bolag!

 

Datum & tid: 19 juni kl. 9.00-13.00 inkl. lunch och mingel 

Plats: DoSpace Alfa

 

Denna CSRD Bootcamp arrangeras inom ramen för Swedish Scaleups. Målgruppen är små- och medelstora bolag inom mjukvaru- och techbranschen. Bolaget behöver inte ha deltagit i Swedish Scaleups tillväxtprogram. 

Mer om Envima

Envima är en ledande och växande aktör inom miljö- och hållbarhetsfrågor och har just En hållbar framtid som vision. Vi har experter inom juridik, ledningssystem, revision, utbildning och kommunikation och hjälper dig framåt oavsett vart du befinner dig på din hållbarhetsresa. En hållbar framtid skapar vi tillsammans!
Envima startades 2001 med ambitionen att hjälpa till inom miljöområdet, ett område som då ansågs ett nödvändigt ont för vissa branscher. Frågornas styrka och aktualitet har ökat dramatiskt sedan dess. Idag finns global vetenskaplig konsensus kring att vi måste ändra våra beteenden och levnadsvanor för att skydda oss själva och vår planet.Talare

Lina Helmersson

Miljö- & Hållbarhetskonsult Envima

Read more