Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Informationslunch för AI-startups med AI Sweden

  • 19 April, 00:00
  • Lead Business Incubator, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
Sign up is closed

Välkommen på AI Swedens informationslunch för AI-startups!

Den 19 april är det dags för AI Swedens informationslunch för startups inom AI. På den här lunchen får du lära dig mer om AI Swedens Startup Program och dess olika stadier: Learn, Connect och Accelerate. Vi kommer att förklara de olika erbjudandena inom varje steg, och hur vi kan stötta AI startups. Vi bjuder på lunch, glöm ej att ange eventuell kostpreferenser i anmälan!

Agenda

11.45 – dörrarna öppnar och kort mingel

12.00 – informationslunchen startar

13.30 – avslut

Bakgrund

Startups och mindre bolag med hög innovationskraft kommer att göra stor skillnad för att accelerera det svenska AI-ekosystemet – AI Sweden finns därför här för att stödja och driva det arbetet framåt. Vi uppmanar nu alla svenska AI-startups att gå med i vårt växande AI-startup-community!

Låter det intressant?

Linköping Science park och AI Sweden bjuder in till en informationslunch på Lead där vi berättar mer om AI Sweden och vårt tjänste- och partnererbjudande för AI- startupbolag. Här får du möjlighet att direkt ställa frågor kring programmet och partnerskapet.


AI Sweden Startup Program

Arbetar din startup med AI eller vill ni lära er mer om hur ni kan använda AI? Då är AI Swedens Startup Program något för er! Som nationellt centrum för tillämpad AI har vi ett uppdrag att påskynda användningen av AI i Sverige och vi vet att startups spelar en viktig roll i detta. Läs mer här!

Partnererbjudande

AI Sweden är en partnerorganisation och samtidigt som vi tillhandahåller en infrastruktur vad gäller både personal, kunnande och hårdvara, behöver vi engagemanget från våra partners för att skapa verkligt värde och få verklig påverkan. Tillsammans accelererar vi användningen av tillämpad AI i Sverige genom samarbete. Läs mer här!