Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Hybridvirtuellt, 3:2:2, smittsäkrat och zoner – webinar om kraven på framtidens arbetsplats

  • 9 February, 00:00
Sign up is closed

När vaccineringen nu är igång förbereder sig företag världen över för återgång till kontoret. Men allt tyder på att teamen kommer att bestå av både distans- och kontorsarbetare. Det nya arbetslivet innebär utmaningar för bland annat Facility Management, Fastighetsansvariga och HR. Men även för medarbetarna som vill ha en enkel och produktiv arbetsdag. Samtidigt som kontoret ska smittsäkras för att vara tryggt utmanas befintliga arbetsmodeller som nu behöver bli mer hybrida för att få allt fungera sömlöst.

Det nya arbetslivet innebär utmaningar för bland annat Facility Management, Fastighetsansvariga och HR. Men även för medarbetarna som vill ha en enkel och produktiv arbetsdag. Samtidigt som kontoret ska smittsäkras för att vara tryggt utmanas befintliga arbetsmodeller som nu behöver bli mer hybrida för att få allt fungera sömlöst.

Under webinariet berättar Sodexo, som erbjuder arbetsplats- och fastighetstjänster, hur du kan använda innovativ teknik för att skapa säkra arbetsplatser och effektiva arbetssätt som möter de nya behoven och beteendena. En viktig pusselbit i Sodexos arbete är en kontorsapp från teknikföretaget Senion. 

 

Tillsammans lyfter vi högaktuella frågor för både företag och medarbetare:

  • Hur hanterar vi schemaläggning och att få koll på var medarbetarna arbetar – och när?
  • Hur planerar vi resurser vid t.ex. städning, när många arbetar på distans?
  • Hur vet medarbetare att det finns ett ledigt skrivbord när de väl är på kontoret?
  • Hur kan vi hjälpa medarbetare att fatta beslut om när det är produktivt att vara på kontoret?

 

Medverkande:

Moderator:                        Helene Lidström, expert på arbetsplatser och arbetssätt
Medverkande:                   Peter Melin, VD Sodexo Sverige
Jonas Callmer,VP Product, Senion