Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Elmia Start-up Emerging technologies

  • 13 November, 00:00

14 november ställer tekniksmarta startups ut på Pop-up Expo under flaggen ”Emerging technologies”. De är framtidens industriföretag och delar med sig av ny kunskap och driv, visar nya typer av produkter, idéer och tekniker.

Dagens snabba utvecklingstakt gör det livsviktigt för etablerade bolag att se sig om och ta vara på ny kunskap och arbetssätt hos unga bolag. Med ”Emerging technologies” tar Elmia Subcontractor ännu ett steg mot att bygga broar till framtiden för industrin. Här visas teknologier som till exempel virtual reality, augmentet reality och artificial intelligence.

Vem ställer ut 14 november?

I Mässkatalog Online under fliken Pop-up Expo hittar du företagen som ställer ut den 14 november. Ta chansen att planera in ett möte med det som kan komma bli din framtida kund, leverantör eller samarbetspartner.

Se vilka företag som ställer ut i Popo-up Expo den 14 november


Se startup-bolagen tävla om att få årets Jumpstart

På scenen Subcontractor Direct tävlar de utställande företagen på Pop-up Expo om att få årets Jumpstart, en designcheck på 100 000 kr som en boost i deras utvecklingsresa. Jumpstart arrangeras i samarbete med Teknikföretagen. Med en minuts ”hisspitch” ska företagen övertyga en namnkunnig industrijury om att deras affärupplägg är det bästa. Se dagsprogrammet för tävlingspassen och prisutdelningen av Jumpstart.