Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Eftervalsanalys av det amerikanska valet

  • 26 November, 00:00
  • Digitalt
Sign up is closed
Sverige, vi har inget resultat. Men väl en inbjudan. Till en eftervalsanalys av det amerikanska valet med amerikakännaren Andreas Utterström.
Andreas var tvärsäker på att Donald Trump inte skulle vinna presidentvalet 2016. Sedan sin grava missbedömning har han varit besatt av frågan: Hur kunde en affärsman, som till och med förlorat pengar på egna casinon, få amerikanska folkets förtroende att driva USA som ett familjeföretag?
Hur det går i år vet vi inte än, men förhoppningsvis har vi ett resultat den 26 november. Under seminariet kommer Andreas bland annat att prata om:
  • Varför gick det som det gick och vad får det för konsekvenser
  • Sveriges VS USAs bild av presidentkandidaterna
  • Hur påverkar USA-valet Sverige och varför är det viktigt
  • Trump som politiker – perfekta politikern för de som tröttnat på politik
Andreas Utterström är kommunikationskonsult och podcastproducent. Han är expert på amerikansk politik och medverkar regelbundet i Sveriges Radio, Sveriges Television och TV4.
Praktisk information
Seminariet är digitalt – efter anmälan får du en länk.
Tilltugg – vi erbjuder möjligheten att hämta upp en påse innehållandes snacks med amerikanskt tema. Har du inte möjlighet att hämta upp din snackspåse eller inte önskar en sådan finns alternativet att avstå och att vi istället skänker motsvarande summa till välgörande ändamål (värde ca 60kr).
Upphämtning sker mellan 8-12 den 25-26 november hos Östsvenska Handelskammaren, Gjuterigatan 1 i Linköping eller Dalsgatan 13 i Norrköping.
brighteast5336.jpg
Bright East är nätverket för dig mellan 20-35 år som vill vara med och tycka och tänka om allt från politik till mat. Vi träffas några gånger om året för att inspirera och låta oss inspireras, knyta nya kontakter, diskutera idéer och kanske sjösätta nya planer tillsammans. Kanske är det här du träffar din nya kompis, kollega eller kund. Bright East är regionens mest spännande karriärnätverk för de nya generationer som idag och i framtiden kommer att utgöra drivkraften i vår del av världen!