Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Cyberly nätverksträff: Upskill – Reskill – Om att hitta och bygga kompetens

  • 16 March, 00:00
  • Goto 10, Teknikringen 7, Linköping
Sign up is closed

Upskill – Reskill – Om att hitta och bygga kompetens

Kompetensbristen på marknaden är stor inom en rad olika områden, inte minst säkerhetsrelaterad kompetens. Varmt välkommen till en nätverksträff med Cyberly på detta högaktuella tema!

Joanna Sjölander, nytillträdd community manager för Cyberly inleder med en kort uppdatering om klustrets utveckling och inriktning framåt.

Därefter tar Fredrik Carlén från Forefront Amplify vid och delar erfarenheter och insikter kring hur vi kan tillföra mer kompetens till vår region, utveckla den vi har och hur vi skapar ett kontinuerligt lärande för att täcka de behov vi ser framåt. Konsultbolaget Forefront har precis som så många andra upplevt effekterna av kompetensbristen och valt att tillsammans med kunder och partners hitta vägar för att råda bot på delar av den. 

Avslutningsvis berättar Hela Galvis, projektledare för Linköping Science Parks Vinnovafinansierade nationella projekt ”Switch to Sweden” om hur vi kan hjälpa er att hitta internationell talang som redan finns i Sverige – innan de lämnar oss för att börja arbeta eller forska någon annanstans.

Sprid gärna inbjudan till ditt nätverk av kollegor och leverantörer – ett konkurrenskraftigt näringsliv bygger vi tillsammans!

Cyberly bjuder på förmiddagsfika.