Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

After Work · Network meeting

Bright East – Sommarmingel

  • 25 May, 17:30-20:00
  • The Lamp Hotel, Hospitalsgatan5, Norrköping
Sign up is closed

Den 25 maj bjuder vi in till en härlig sommarkväll på Norrköpings kanske coolaste innergård – The Lamp Hotel!

Förhoppningsvis ses vi under sol och blå himmel men oavsett väder utlovar vi festlig stämning som toppas med mat och dryck från den prisbelönta restaurangens asian fusion-meny. Under kvällen blir du utmanad när vårt musikquiz åker fram, så passa på att uppdatera dina skills!

Som du hör har vi alla förutsättningar för en grym kväll – du vill inte missa den här nätverksträffen! Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan nu. Att delta är som vanligt gratis.


Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Du blir en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region.

Nätverket träffas några gånger per år där vi vid varje tillfälle kombinerar minglandet med engagerade föreläsningar och aktiviteter.

Temat varierar från gång till gång och här får du chans till att knyta nya kontakter, diskutera idéer och stärka band inom regionen. Kanske är det på nästa nätverksträff du möter din blivande kollega, kund eller samarbetspartner? Kom hit och testa!

Vi varvar träffarna mellan Linköping och Norrköping.

Bright East drivs av: Lundbergs Fastigheter, Linköpings Science Park, Skill och Östsvenska Handelskammaren.