Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Bright East – Bygg ett starkt personligt varumärke och inflytande på sociala medier

  • 20 September, 17:00-20:00
  • Kammarforum, Norrköping
Sign up is closed

“Jag förstod tidigt att sociala medier hade en unik kraft som skulle kunna ge mig fler möjligheter och drömjobbet utan att ansöka om det.”

Det är första meningen på Cecilia Victoria Kärrbergs LinkedIn-profil och berättar om resan från en blivande marknadsförare till att bygga ett av Sveriges branschledande företag inom sociala medier.

Idag är Cecilia ägare, VD och senior SOME-strateg på Digitalsnack-Social Mediebyrå. Hon har jobbat med sociala medier sedan Instagram köptes av Facebook och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom sociala medier. Hon driver också Sveriges största sociala medier-podd.

Under sin föreläsning på Bright East den 20 september delar hon med sig av sina bästa tips för att bygga ett starkt personligt varumärke. Och vilka fördelar det kan ge dig! ⭐️

Förutom föreläsning och härligt mingel med mat ger vi dig tillfälle att ta en ny profilbild till dina sociala medier. Som om det inte vore nog finns möjlighet att vinna en timmes personlig coachning med Cecilia Victoria Kärrberg, värt 3000 kr!

En kväll du inte vill missa! Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan nu. Att delta är som vanligt gratis.