Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Bright East – Aron Andersson – Ain’t no mountain high enough

  • 30 March, 00:00
  • Spektrum, Fridtunagatan 24, Linköping
Sign up is closed

Den 30 mars är det dags för årets första träff med Bright East. Till detta tillfälle har vi den stora äran att få välkomna äventyraren och inspiratören Aron Anderson!

Temat för träffen är personlig utveckling och vi kan utlova en kväll med många viktiga insikter, användbara verktyg och mycket skratt. Tillsammans med Aron får vi veta mer om framgångsstrategier för att våga sätta upp höga mål och uppnå dem, om orubblig motivation och avgörande mental inställning.

Efter en inspirerande timme bjuder vi på gott käk, god dryck och såklart härligt mingel kopplat till temat.

Den här gången träffas vi i Spektrum i Linköpings nya kreativa stadsdel Ebbepark. Eventet är som alltid kostnadsfritt. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Kvällens program
Kl. 17.30         Hej och välkommen
Kl. 17.40         Inspiration med Aron Andersson
Kl. 18.30         Mingelaktivitet och mat

Ses där! ✨


Bright East är regionens mest spännande nätverk för dig som är i början av karriären och vill utöka ditt kontaktnät under avslappnade former. Du blir en del av ett nätverk som drivs av kunskap och inspiration tillsammans med drivna personer som skapar framtiden för vår region.

Nätverket träffas några gånger per år där vi vid varje tillfälle kombinerar minglandet med engagerade föreläsningar och aktiviteter.

Temat varierar från gång till gång och här får du chans till att knyta nya kontakter, diskutera idéer och stärka band inom regionen. Kanske är det på nästa nätverksträff du möter din blivande kollega, kund eller samarbetspartner? Kom hit och testa!

Vi varvar träffarna mellan Linköping och Norrköping.

Bright East drivs av: Lundbergs Fastigheter, Linköpings Science Park, Skill och Östsvenska Handelskammaren.