Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Bright East #26 – Att vara ny i Sverige

  • 7 December, 00:00

Bright East är nätverket för dig mellan 25-35 år som vill vara med och tycka och tänka om allt från politik till mat. Vi träffas några gånger om året för att inspirera och låta oss inspireras, knyta nya kontakter, diskutera idéer och kanske sjösätta nya planer tillsammans. Kanske är det här du träffar din nya kompis, kollega eller kund. Bright East är regionens mest spännande karriärnätverk för de nya generationer som idag och i framtiden kommer att utgöra drivkraften i vår del av världen!

Denna gång håller vi till i Do Space, Linköpings första och största Co-working space. Med en touch av jul inleder vi kvällen med glöggmingel. Vi träffar Charbél som talar om vad nyanlända genomgår vid flykt till Sverige. Vilka utmaningar uppstår mellan nyanlända och etablerade svenskar? På ett berörande och humoristiskt sätt lyfter Charbél dessa känsliga frågor ur sitt perspektiv. Han har arbetat med integration och ungdomsfrågor i över ett decennium, med sin erfarenhet inspirerar Charbel Sverige för att bli ännu mer inkluderat. Kvällen avslutas med mysigt mingel, jultallrik och tillhörande dryck.


Varmt välkomna!