Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Break – nätverket för dig som är föräldraledig

  • 17 May, 00:00

Föräldraledig men sugen på att nätverka och hålla kontakten med arbetslivet? Nyfiken på vad som händer i regionen och näringslivet? Välkommen till Break! Nätverket Break vänder sig till dig som är föräldraledig och här är du och ditt barn precis lika välkomna! Vi snackar karriär, politik, näringsliv och kanske ger varandra tips om hur man får ihop karriären med livet som småbarnsförälder. Vid varje träff hålls en inspirerande föreläsning och vi bjuder på kaffe och tilltugg. Självklart finns det skötbord och yta att både krypa och leka på! Break drivs av Science Park Mjärdevi samt lokal partner Tillväxt Motala. Mer info: https://www.facebook.com/breakeastsweden

Att starta eget

I karriärtankarna under föräldraledigheten dyker många alternativ upp. Att starta eget kanske är en av alternativen som du funderar på?

Vid nästa Break besöks vi av Anders Örnell som arbetar med Företagarskolan i Linköping. Han kommer berätta mer om utbildningen och ge tips på vägen när du funderar på att dra igång en egen verksamhet.

Vi träffas kl. 10.00 på Creactive, Teknikringen 7, Linköping.

Välkomna!