Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Break – Koldioxidneutralt Linköping 2025

  • 4 October, 00:00

Föräldraledig men sugen på att nätverka och hålla kontakten med arbetslivet? Nyfiken på vad som händer i regionen och näringslivet? Välkommen till Break!

Nätverket Break vänder sig till dig som är föräldraledig och här är du och ditt barn precis lika välkomna! Vi snackar karriär, politik, näringsliv och kanske ger varandra tips om hur man får ihop karriären med livet som småbarnsförälder. Vid varje träff hålls en inspirerande föreläsning och vi bjuder på kaffe och tilltugg. Självklart finns det skötbord och yta att både krypa och leka på! Mer info: https://www.facebook.com/breakeastsweden

Koldioxidneutralt Linköping 2025

Efter sommarens hetta så har klimat- och hållbarhetsfrågan aldrig varit så aktuell som nu. Något som vi också har sett i valet, en omdiskuterad fråga!
Vid nästa Break-träff får vi besök av Erik Weddfelt, Miljöstrateg i Linköpings kommun. Erika kommer berätta om det ambitiösa målet som Linköpings kommun har satt upp: att vara koldioxid neutral år 2025.
Linköpings kommun var först i landet med detta högt ställda klimatmål. Linköping ska ligga i framkant. Det handlar både om att hitta gröna lösningar på klimatutmaningarna och att utveckla miljöteknik. Men även om att se över cykel-, gång- och kollektivtrafik för att resa mer klimatsmart.
Under denna träff kommer vi få veta mer om hur kommunen arbetar med detta, hur företagen engagera sig i denna fråga och hur du som privatperson kan bidra till att nå detta mål.
Vill du veta mer? Kika in på http://www.linkoping.se/klimatsmart-linkoping/