Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Bäst när det gäller – En kväll med Etteplan och Anja Pärson

  • 12 September, 00:00

Vi hälsar dig varmt välkommen till en inspirerande kväll med Etteplan och Anja Pärson den 12 september!

Kvällen börjar kl. 17:00 med mingel och mat och fortsätter med egna föreläsningar för att sedan avslutas med föreläsningen “Bäst när det gäller” av Anja Pärson. Vi kommer att bjuda på mat, dryck och trevlig underhållning fram till kl 21.

KVÄLLENS HÖJDPUNKT

Med 42 världscupssegrar, 1 OS-guld, 1 OS-silver, 4 OS-brons, 7 VM-guld, 2 VM-silver och 4 VM-brons är Anja en av världens främsta kvinnliga idrottare genom tiderna. Anja vann bragdmedaljen både 2006 samt 2007 och är den enda som tilldelats bragdguldet två år i följd.

Föreläsningen utgår från Anjas karriär och handlar om hur man skaffar sig den mentala styrka som krävs för att våga gå till höger när alla andra går till vänster och att hitta något positivt när motgången är som värst. Publiken ges en unik inblick i vardagen i världens bästa skidåkares liv och tar en med på ögonblicket då guldmedaljen är inom räckhåll för att sekunden senare vara en kamp på liv och död. Anja belyser också vikten av att tro på sig själv, våga säga ”Jag är bäst” och hur vi kan lura oss själva till framgång och möta våra rädslor.
Helt enkelt om hur man går ifrån att säga att man vill vara bäst när det gäller till att faktiskt vara just det!

AGENDA

  • 17:00 Registrering, mat & mingel
  • 18:00 Föreläsningar Etteplan
  • 19:00 Föreläsning av Anja Pärson
  • 21:00 Slut

PLATS

Scandic Frimurarehotellet
Sankt Larsgatan 14, 582 24 Linköping

ANMÄLAN

Anmäl dig själv genom att maila sofia.philipsson@etteplan.com. Först till kvar gäller!