Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

AW: Carnegie Efter Börsen

  • 25 April, 00:00
Nu är det dags för en härlig afterwork igen, torsdagen den 25 april från klockan 17.30 är Carnegie Private Bankings vänner varmt välkomna till vår mötesplats för investerare och entreprenörer på Storan Restaurang & Bar mitt i Linköping. Över ett glas vin, öl eller juice tar vi del av snabba och smarta samtal på scen. Plus förstås gott om tillfälle till affärsnätverkande, mingel, lättare mat och musik. Du och en vän är varmt välkomna till Carnegie Efter Börsen i Linköping.
  • 17:30 tid för mingel
  • vid 18:00 kör vi igång med scensamtal där vår omvärldsanalytiker Henrik von Sydow är moderator.
    På scen: Mattias Weinhandl  (tidigare NHL-proffs, nu affärsängel och investerare), Mårten Skog och Petter Sivlér (grundare till Linköpingsbolaget S2Medical som de börsnoterade hösten 2018, där bland annat Leif GW Persson var med som en större investerare vid noteringen), Johnny Torssell(teknisk börsanalytiker på Carnegie, han nämns ofta som grafgurun i Dagens Industri).
  • 18:30 fortsatt mingel.
Carnegie Efter Börsen är ett återkommande event som vi kör i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Här samlar vi våra vänner, investerare, entreprenörer, samarbetspartners, kunskapsbärare och andra som vi verkligen gillar.
Hoppas att vi ses!