Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Pepp in the Park: Att överleva och utvecklas på distans – Erfarenheter från ett utvecklingsteam på Polismyndighetens IT-avdelning

  • 19 April, 00:00
  • Digitalt (Zoom)
Sign up is closed

Anslut till mötet här!

Talare: Karin Strand, Polismyndighetens IT-avdelning

Karin Strand jobbar på Polismyndighetens IT-avdelning med test och kravhantering. Precis som många andra har hon och hennes team arbetat på distans på grund av pandemin. Här delar hon med sig av sina personliga och positiva erfarenheter utifrån aspekterna teknik, processer, struktur, kultur, kommunikation och ledarskap hur just hennes team har överlevt och till och med utvecklats.

 

Under rubriken Pepp in the park samlar vi en serie korta inspirerande lunchträffar med föredrag och upplevelser. Fokus ligger på skapa energi och rätt förutsättningar i en omtumlande tid. Serien är öppen för alla att delta i. Varje tillfälle har ett eget tema. Du väljer själv om du deltar i ett eller flera tillfällen. Varje träff startar med en kort introduktion från en utvald föreläsare, och därefter finns det tid för digitalt mingel.

Vill du bidra till Pepp in the park? Konceptet är tillgängligt för dig som vill bidra med innehåll. En plattform för att förmedla kunskap, inspiration och erfarenheter. Men också för utbyte och nätverkande. Kontakta Linköping Science Park så diskuterar vi vad du skulle kunna göra.