Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

AI Swedens informationslunch för SME-företag

  • 16 December, 00:00
  • LEAD, Teknikringen 7, Linköping
Sign up is closed

Är ni ett SME-företag och redan arbetar med AI?  Eller ser ni en vinst att börja arbeta datadrivet och med AI men inte vet hur?

När? 2021-12-16 kl 12:00-13:30
Var? LEAD

Sista anmälningsdag: 2021-12-08

 

AI Sweden är det nationella centret för tillämpad AI. Det är ett icke-vinstdrivande initiativ Målet är att accelerera användningen av AI för att stärka Sveriges välfärd och konkurrenskraft, och förbättra livet för alla som lever i Sverige.

99,9% av alla bolag i Sverige är små eller medelstora bolag och i dessa bolag bedrivs otroligt mycket
innovation, något som kommer att krävas för att möta morgondagens behov och utmaningar. AI och datadriven utveckling har funnits länge men få AI-tillämpningar finns driftsatta. En anledning är att utveckling och förvaltning skiljer sig från traditionella arbetssätt för mjukvara, vilket kräver nya kompetenser och ställer nya krav. AI Swedens ambition är att underlätta så att AI kan stötta er verksamhet att utvecklas.

Låter det intressant?

Linköping Science park och AI Sweden bjuder in till en informationslunch där vi berättar mer om AI Sweden och vårt tjänste- och partnererbjudande. Antalet platser är begränsade och öppen för max 2 personer från samma bolag.

 

——————————-

AI Sweden Startup Program
Arbetar din startup med AI eller vill ni lära er mer om hur ni kan använda AI? Då är AI Swedens Startup Program något för er! Som nationellt centrum för tillämpad AI har vi ett uppdrag att påskynda användningen av AI i Sverige och vi vet att startups spelar en viktig roll i detta. Läs mer här!

Partnererbjudande

AI Sweden är en partnerorganisation och samtidigt som vi tillhandahåller en infrastruktur vad gäller både personal, kunnande och hårdvara, behöver vi engagemanget från våra partners för att skapa verkligt värde och få verklig påverkan. Tillsammans accelererar vi användingen av tillämpad AI i Sverige genom samarbete. Läs mer här!