Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

After Work

Afterwork med Goto 10 Linköping

  • 25 May, 16:00-19:00
  • Collegium, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
Sign up is closed

Premiär för afterwork med Goto 10 Linköping! Vi vill träffa dig, mingla och ha kul tillsammans! Välkommen på en kväll som vi laddar med massor av härligt umgänge och glatt humör!

Kanske letar du efter nya medarbetare, kunder och samarbeten, kanske är du nyfiken på vad som händer i Mjärdevi eller vill du bara hänga med andra drivna personer? Ta chansen att träffa både medlemmar på Goto 10 Linköping, våra partners, studenter och andra företag som sitter i Mjärdevi. Du som är intresserad av nätverkande i olika format ska inte missa denna härliga afterwork – fram med kalendern och boka in dig idag!

Vi bjuder på pizzor, enkelt tilltugg, drinks och en stor dos energi. Välkommen till första träffen av flera, för dig som är eller vill bli en del av Goto 10 communityt! Anmäl dig via anmälningsknappen till höger.

Program

16:00 AW:n börjar. Ta mat, dryck och prata med folk!
16:20 Community manager Ulli hälsar alla välkomna
16:30 Speed dating på professionell nivå för företagare, innovatörer och studenter – våga ta kontakt med varandra och bryta isen!
17:00 Mingel free style
19:00ish Dags att gå hem! Eller fortsätta?

Tiderna är ungefärliga 🙂

Kontakt

Har du frågor eller vill meddela eventuella allergier & specialkost kontakta community manager Ulli Kaposhka:
ulyana.kaposhka@internetstiftelsen.se