Linköping Science Park har varit en knutpunkt för innovation och teknologi i snart 40 år. Denna fantastiska resa har möjliggjort banbrytande lösningar för det moderna samhället, attraherat talanger och stöttat de briljanta tankarna hos framtidens ledare. För att fira och dela denna framgång med allmänheten, bjuder vi in er till Science Park by Night – en kväll där företagen i Mjärdevi öppnar upp för allmänheten!

– Vår ambition med Science Park by Night är att öppna upp vårt område för företag, fastighetsägare och allmänheten i stort, oavsett ålder. Vi vill skapa en inkluderande miljö där besökarna inte bara får se, utan också smaka, känna, lyssna på och uppleva de innovationer och produkter som har utvecklats här i parken, berättar Frida Enebro, eventansvarig på Linköping Science Park.

De öppna ytorna i parken kommer att välkomna dig till en värld av möjligheter, där människor samarbetar och digitala lösningar enkelt hjälper dig att utforska området. Detta är en chans att upptäcka den mångfald av kompetenser som våra invånare besitter och de spännande produkter som har skapats här.

Mässa och föreläsningar

Mjärdevi Center kommer att vara navet för kvällen. Här kan du utforska en mässa med utställare från hela parken, interagera med spännande företag och ta del av korta, informativa föreläsningar och trendspaningar.

På Goto 10 blir det startup-tema med föreläsningar och på Collegium kommer Castellum hålla en föreläsning om Framtidens Arbetsliv med arbetsplatsstrateg Helene Lidström. 

– Science Park by Night ger företagen i Mjärdevi möjlighet att öppna sina dörrar och visa upp den imponerande mångfalden som finns här. Det är en kväll där du kan komma ansikte mot ansikte med de som driver framtidens teknologiska förändringar. Det är också en chans för företagare att hälsa på hos varandra. Och vi som arbetar här i Mjärdevi kan passa på att ta med familjen för att visa denna spännande plats, säger Frida Enebro.

Anmäl ditt intresse

Alla fastighetsägare, företag och organisationer som är verksamma i Mjärdevi uppmuntras att delta!

– Vi hoppas såklart att så många som möjligt ska vilja vara med. Vi på Linköping Science Park är gärna bollplank om man är osäker på exakt vad man vill göra, berättar Frida.

Startups på Goto10

En del av kvällens program är redan satt, kanske är du till exempel intresserad av startups? Då ska du besöka Goto 10. Där kommer det att finnas en presentation av Internetstiftelsenn, en paneldebatt, pitch-session och möjlighet att nätverka med likasinnade individer. För de som är intresserade av teknik och jordbruk så kommer innovationsplattformen Agtech2030 att finnas på plats utanför Mjärdevi Center, med möjlighet att provsitta en traktor. 

Framtidens arbetsliv

Utanför Collegium kan man delta i roliga tävlingar som Castellum och deras inbjudna företag ordnar. Castellum bjuder även på ett spännande föreläsningsprogram om framtidens arbetsliv.

Vill du besöka?

Kom och upptäck Linköping Science Park från en annan sida på Science Park by Night! Det är helt gratis att komma som besökare till Science Park by Night och du behöver inte föranmäla dig. 

 

Läs mer och anmäl ditt företag här.

Har du frågor? Kontakta Frida Enebro