Final application date

15 December, 2023

Company

Zoezi

Contact

Frida Jakobsson

frida@zoezi.se

Vi söker nu dig, som är en dynamisk och erfaren VD som kommer att ta ledningen i vår strävan att bli branschledande och fortsätta att erbjuda innovativa lösningar till våra kunder.

Om företaget
Zoezi är ett modernt bolag som befinner sig i en stark tillväxtresa med idag 19 anställda. Vår produkt Zoezi MyBusiness är ett komplett affärssystem med en ”Allt-i-ett” lösning för friskvårdsbranschen som erbjuder allt från hemsida, bokningar, schemahantering, inpassering, ekonomihantering och personaladministration. Allt i en sammanflätad lösning för att slippa flera separata system. Zoezi står för enkelheten precis som sitt namn som uttalas ”So Easy”. Personerna bakom produkten är ett sprudlande och drivet gäng som arbetar tillsammans i ett sammansvetsat team där kulturen är familjär och jordnära. Vi har vårt huvudkontor i Linköping men arbetar hybrid då vi har medarbetare utspridda runt om i Sverige.

Ansvarsområden
Som VD på Zoezi är ditt främsta uppdrag att leda och inspirera vårt engagerade remote-team framåt i vår tillväxtresa till att ta en branschledande position. Rollen innebär ett övergripande ansvar för att driva bolagets mål och vision enligt ägar- och styrelsedirektiv för fortsatt tillväxt och konkurrenskraft i enlighet med företagskulturen och bolagets värderingar. Detta i kombination med en kontinuerlig förbättring kring detta för att upprätthålla en positiv och trivsam arbetsmiljö.

Andra ansvarsområden

 • Ansvar för affärsplan, budget och lönsamhet.
 • Delegera ansvar, befogenheter och följa upp arbetssätt.
 • Implementering av Lean-principer för att optimera verksamhetsprocesser.
 • Skapa och upprätthålla starka relationer med kunder och samarbetspartners.
 • Rapportera information till styrelsen och ta fram, definiera och underhålla relevanta mätetal.

 

Din profil

Personliga egenskaper
Vi söker dig som delar vår passion och är villig att ta Zoezi till nya höjder. Egenskaper som vi efterfrågar hos vår nästa VD är strukturerad, driven, engagerad och resultatorienterad. Vi ser även att man är en relationsbyggare och mästare i kommunikation och trivs att arbeta i ett sammansvetsat team som arbetar primärt på distans. Som ledare hos oss så ser vi att det är viktigt att du är prestigelös och har lätt för att skapa förtroende och engagemang.

Kvalifikationer

 • Relevant högskoleutbildning med minst 5 års praktisk erfarenhet inom ledande befattningar.
 • Förmåga att utveckla och genomföra långsiktiga strategier för att uppnå företagets mål.
 • Erfarenhet av att sätta affärsplan och budget med lönsamhetsmål.
 • Upprätta och underhålla mätetal
 • Kunna agera på marknadens förändringar med anpassningsförmåga och flexibilitet.

Meriterande

 • Kunskap om Lean-principer och framgångsrik implementering i tidigare roller.
 • Erfarenhet av Lean-ledarskap.
 • En passion och erfarenhet för fitnessbranschen.
 • Vana vid och positiva erfarenheter av distansbaserat arbete.


Vi erbjuder

Du kommer in i en spännande period och får vara med på en rolig tillväxtresa till att bli branschledande. Som VD har du en frihet i att driva och leda bolaget mot detta och du kommer ha kompetenta och engagerade medarbetare med dig. På Zoezi tror vi på kraften hos individen och att varje medarbetare skapar skillnad. Kulturen är familjär och jordnära och vi tror på att ha kul under tillväxtresans gång, vilket är en av grundpelarna i företagets värderingar. Värdegrunden finns med oss i allt vi gör och vad vi som bolag anser är avgörande för framgång och som vi även strävar efter att bli identifierade med. Verksamheten och vårt arbetssätt ska kännetecknas av enkelhet, stabilitet och glädje!

Ansökningsförfarande
För rätt person väntar en inspirerande och spännande roll i ett växande bolag som är fylld med drivkraft, energi och värme. Låter det som din nästa arbetsplats? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vänligen skicka in din ansökan där du beskriver din erfarenhet och hur du kan bidra till Zoezi´s framgång och tillväxtresa.

Sista ansökningsdag är den 15/12.
Ansökningshandlingar hanteras löpande under annonseringstiden.
Ansökan skickas till jobb@zoezi.se

Varmt välkommen med din ansökan!