Final application date

15 December, 2023

Company

Zoezi

Contact

Frida Jakobsson

frida@zoezi.se

Vill du vara med i vår tillväxtresa som försäljningsansvarig och bygga upp ett långsiktigt och hållbart säljteam? Då är detta din chans att få hänga med på den roliga och händelserika tillväxtresan till att bli branschledande.

Om företaget
Zoezi är ett modernt bolag som befinner sig i en stark tillväxtresa med idag 19 anställda. Vår produkt Zoezi MyBusiness är ett komplett affärssystem med en ”Allt-i-ett” lösning för friskvårdsbranschen som erbjuder allt från hemsida, bokningar, schemahantering, inpassering, ekonomihantering och personaladministration. Allt i en sammanflätad lösning för att slippa flera separata system. Zoezi står för enkelheten precis som sitt namn som uttalas ”So Easy”. Personerna bakom produkten är ett sprudlande och drivet gäng som arbetar tillsammans i ett sammansvetsat team där kulturen är familjär och jordnära. Vi har vårt huvudkontor i Linköping men arbetar hybrid då vi har medarbetare utspridda runt om i Sverige.

Ansvarsområden
Idag består säljteamet av en säljare och en säljsupport. I rollen som försäljningsansvarig på Zoezi kommer du i samarbete med det nuvarande säljteamet få ansvaret att utveckla samt bygga upp ett säljteam som matchar vårt tillväxtmål och vara en viktig spelare i vår tillväxtresa till att bli branschledande. Du kommer att driva, utveckla och ansvara för bolagets hållbara försäljning där du har delegering av ansvar, befogenheter och uppföljning som arbetssätt. Under din arbetsdag arbetar du både operativt och strategiskt och tar ett stort ansvar för Zoezis lönsamma tillväxt. Ditt mindset präglas av vilja att överträffa försäljningsmål och leverera hög kundtillfredsställelse.

Andra ansvarsområden

 • Arbeta med presales, säljstrategi, säljplanering, säljbudget och coachning.
 • Nära samarbete med marketing och löpande utbyte med support, onboarding, partner network och R&D.
 • Val av, uppbyggnad och användning av CRM-system.
 • Bollplank till VD.
 • Egen säljbudget, även om sälj inte är ditt primära fokus.

 

Din profil

Personliga egenskaper
För denna roll söker vi dig som är en team-byggare samt har en bevisad förmåga att hantera och bearbeta nyckelkundsrelationer. Som person är du en framåtlutad, tävlingsinriktad doer som inte är rädd för att hugga tag själv där det behövs. Du brinner för relationsskapande och har den kommunikativa förmågan att anpassa dig efter situation.

Som ledare för säljteamet på Zoezi är du förtroendeingivande, trygg och kommunikativ i ditt tillvägagångssätt och förstår vikten av ett närvarande och coachande ledarskap.

Kvalifikationer

 • Framgångsrik historik av att uppnå försäljningsmål och öka intäkter.
  Förmåga att sätta sig in i kundens vardagsbehov och pains. Transformera dessa till affär oavsett kundens storlek.
 • Affärssystem-erfarenhet.
 • Vana att ta fram, definiera och underhålla relevanta mätetal.
 • Erfarenhet av att leda och utveckla säljteam.
 • Erfarenhet av on-boardingprocesser, customer success och key-account.
 • Strategiskt förhållande till cyklisk utvecklingsprocess.

Meriter

 • Erfarenhet av SaaS-bolag.
 • Tekniskt intresse.
 • Intresse för friskvårdsbranschen.

Vi erbjuder
Du kommer in i en spännande period och får vara med på en rolig tillväxtresa till att bli branschledande. Som försäljningsansvarig har du en frihet i att driva och leda säljteamet mot detta och du kommer ha kompetenta och engagerade medarbetare med dig. På Zoezi tror vi på kraften hos individen och att varje medarbetare skapar skillnad. Kulturen är familjär och jordnära och vi tror på att ha kul under tillväxtresans gång, vilket är en av grundpelarna i företagets värderingar. Värdegrunden finns med oss i allt vi gör och vad vi som bolag anser är avgörande för framgång och som vi även strävar efter att bli identifierade med. Verksamheten och vårt arbetssätt ska kännetecknas av enkelhet, stabilitet och glädje!

Ansökningsförfarande
Om du har den erfarenhet och de kvalifikationer som krävs för att bli vår försäljningsansvarig, ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev som beskriver din erfarenhet och varför du är rätt person för denna roll.

Sista ansökningsdag är den 15/12.
Ansökningshandlingar hanteras löpande under annonseringstiden.
Ansökan skickas till jobb@zoezi.se

 Varmt välkommen med din ansökan!