Final application date

27 February, 2023

Company

SysPartner

SysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. Vi strävar efter att vara det lilla familjära företaget samtidigt som våra konsulter ofta får chansen att arbeta i en större organisation med spännande tekniska lösningar hos våra kunder.

I rollen som konsult på SysPartner erbjuds du konsultuppdrag där du ges du möjlighet till snabb utveckling och chans att höja din kompetens inom relevanta områden. Vi jobbar framförallt med längre uppdrag och våra kunder är oftast medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

I rollen som systemadministratör möts du bland annat av dessa uppgifter:

  • Deployment och administration av servrar
  • Planering och produktionssättningar av nya system
  • Avancerad felsökning av klient, server och nätverk
  • Automation och scriptning
  • Migreringar

Vem är du?

För att passa i rollen som Windowstekniker/Systemadministratör tror vi att du har arbetat minst två år inom området. Om du har specialistkompetens inom något eller några av följande områden är det meriterande:

  • PowerShell
  • Migreringar och plattformsuppgraderingar
  • Virtualiseringsplattformar på OS och applikationsnivå
  • Sql och Exchange
  • Azure, Office365 och andra molnplattformar

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken och hänga med i branschens utveckling. I rollen som konsult är du vårt ansikte utåt vilket kräver ett gott kundbemötande och en professionell attityd. Vi jobbar enligt mottot att SysPartners konsulter är trevliga proffs som gör det lilla extra för kunden. Vi söker därför en ödmjuk och ärlig person som visar intresse och nyfikenhet inför uppgiften. Det omväxlande arbetet som konsult ställer stora krav på din vilja och förmåga att anpassa dig och lära dig nya saker.

Vilka är vi?

SysPartner levererar tjänster inom infrastruktur (Linux och Windows) samt systemutveckling. Vårt fokus ligger på konsultverksamhet men vi har även hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. SysPartner har funnits sedan 2005 och har kontor i Linköping, Västerås, Stockholm och Luleå.

SysPartner erbjuder dig som anställd en rad förmåner, bland annat möjlighet till personalbil, friskvårdsbidrag, en personlig hårdvarubudget, föräldralön, sjukvårdsförsäkring, sjukförsäkring, tjänstepension, vidareutbildning, samt en rad sociala aktiviteter varje år där vi träffas och har roligt tillsammans.

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan!