Final application date

17 September, 2023

Company

Qvantum

Contact

Sebastian Dejler

sebastian@a-hub.se

Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans – genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

Om rollerna

Nu har du en unik möjlighet att ta del av en spännande tillväxtresa med Qvantum! Vi är ett snabbt växande bolag och söker nu dig som vill vara med i att expandera utvecklingsteamet i Linköping. Vi söker flera nya medarbetare inom moderna Webb-/Mobilapplikationer, IoT, Moln och inom inbyggda system. I den expansiva fas vi befinner oss i just nu har du möjlighet att själv vara delaktig i utformningen av din roll! Oavsett om du har med dig lång erfarenhet eller är nyexaminerad erbjuder vi allra bästa förutsättningar att utvecklas i din karriär och som person. Vi har även möjligheter för dig som drivs av ett ledande ansvar, där du som Tech Lead får förtroendet att bygga och forma ditt eget team.

Hos oss får du arbeta med flera nya digitala produkter i olika delar av utvecklingsprocessen där du får kombinera din kreativitet med nya lösningar och skapa kod utan tekniskt arv. Du tillhör en entusiastisk och teknikdriven organisation, där din insats verkligen syns och gör skillnad. Var med i att utveckla nästa generations värme- och kyltekniker med oss!

Är du redo för en ny roll inom mjukvaruutveckling? Eller är ditt nästa steg en ledande roll? Du väljer själv vilken plats som blir din! Vi är nyfikna på vart just du vill i din karriär.

Vem är du?

Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering och som ser med nyfikenhet på att arbeta i en förändringsbenägen miljö.

Hos oss finns möjligheter för dig med intresse av något av följande områden;

  • Mobilapputveckling
  • Webbtjänster
  • Molnlösningar, IoT
  • Inbyggda system
  • Hemautomatisering
  • Leda mjukvaruutvecklingsteam

Om Qvantum

Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare – hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

Övrigt

Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra – vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.