Final application date

30 November, 2022

Company

Dataton

Contact

Ansökan:

crew@dataton.se

Om företaget

Dataton har sedan det grundades för över 40 år sedan koncentrerat sig på utveckling och marknadsföring av audio-visuella produkter vars syfte är att berika upplevelser i offentliga rum.

Företagets produkter säljs över hela världen och används ofta vid prestigefyllda sammanhang så som OS-invigningar, melodifestivaler och världsutställningar. Företagets mål är att upprätthålla positionen som världsledande på sin befintliga marknad och samtidigt etablera sig på nya. För att lyckas med detta jobbar Dataton konstant med utveckling av produkter, affärsmodeller samt sin egen organisation. En platt företagsorganisation ger goda möjligheter till utvecklande och varierande jobb med inblick i hela verksamheten.

Arbetet

Rollen är mångfacetterad och du får vara beredd att blanda både högt och lågt samt hugga i där det behövs. Ett ansvarsområde är produktleveranser. Här är det du som håller ordning, skickar ordrar till kunder samt är kontaktpersonen mot fraktbolag. Du håller dig uppdaterad gällande införtullning, produktcertifiering samt regler kopplade till handelsbestämmelser (incoterms).

Du jobbar inom Datatons säljavdelning och skickar offerter samt fakturor.

Arbetet är förlagt i det prisbelönta kontoret i Mjärdevi. Här finns idag lager, sälj, utveckling och administration samlat under ett och samma tak. Dessutom ryms ett stort showroom för demonstrationer, kurser och events vilket du kommer vara med att planera kring.

Om dig

Vi söker dig som är i början av din karriär, planerar ta ett studieuppehåll eller är nyexaminerad. Utbildningar eller tidigare erfarenheter inom logistik, ekonomi och/eller administration är meriterande men ej ett krav.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlighet. För att lyckas i rollen krävs att du är självgående, har en doer-mentalitet och stort intresse att lära dig nya saker. Att du är strukturerad, noggrann och organiserad ser vi som en självklarhet.

Eftersom du dagligen har kontakt med intressenter över hela världen krävs goda kunskaper i både svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Startdatum
Anställningen startar senast 1e januari 2023.

Anställningsform
Anställningen är ett vikariat på 50-100% till och med december 2023.

Ort
Linköping

Ansökan
Maila din ansökan crew@dataton.se